בניית חדר האוכל הכולל בישול וקירור במקום חדר האוכל נבנה במסגרת הפרויקט המיוחד של חברת היי טק בהר חוצבים, ירושלים. חדר האוכל עוצב ונבנה בצורה מוקפדת ומתוכננת במיוחד כדי ליצור אווירה מתאימה לשירותי החברה וצוות העובדים במקום.
בשלב התכנון, נערכו ניתוחי היקף הפרויקט על מנת להבין את דרישות החברה ולהתאים את המבנה לצרכיה. הועמדו לפתרון ייחודי ויעיל כמו השילוב המושלם בין אזורי הבישול והקירור ויצירת מרחב פתוח ונעים לצרכי אכילה ונוחות הסועדים.
בשלב הרכש, נבצעו התהליכים הדרושים לרכישת האדמה והמקום בו יוקם החדר האוכל. עבודות התפריט התבצעו בדיוקות ובהתאם לתקנים והוראות הבטיחות הרלוונטיות, וניתן דגש על יישום תשתיות החשמל, המים, הגז והתקשורת באופן מקצועי ובטיחותי.
בשלב הבנייה, התבצעו עבודות הבניה הפיזית של חדר האוכל. נעשה שימוש במדריכים ופרוטוקולים טכניים מתוך התכנון המפורט, ונקום את מבנה היציבות המתאים לתמיכה והקמת המבנה הסופי. כל פרט נבנה בדיוק ובקפידה לפי התכנון המפורט, כולל מערכות הגנה ובטיחות מתקדמות.
בסיום תהליך הבניה והקמת חדר האוכל, המקום יועד לשירות צוות העובדים בחברה היי טק, והאווירה המתאימה והמותאמת אישית תסייע ביצירת חוויה נוחה ונעימה לכל אדם שנמצא בתוך המקום.